Общинският съветник от Браво, Пловдив  Борислав Инчев е водач на

...
Общинският съветник от Браво, Пловдив  Борислав Инчев е водач на
Коментари Харесай

Борислав Инчев повежда листата на „Синя България” в Пловдив на изборите

Общинският консултант от „ Браво, Пловдив ”  Борислав Инчев е лидер на листата на обединението „ Синя България ” на идните парламентарни избори. Днес от групировката са подали документи в РИК за регистрация на листата, като изненадващо Инчев е преди всичко.
Прочетете още
В огромното дясно обединяване влизат редица партии, като то се съставлява от Петър Москов и Вили Лилков. В обединението са  КОД, Национална движение „Симеон Втори", ДБГ, Български земеделски народен съюз, ”Консервативна България ", " Българска нова народна власт ", " Радикалдемократическа партия ", " Движение демократично деяние – Д 3 ” и други

След лидера Инчев са някогашният общински консултант Пепа Деведижева, локалният водач на Национална движение „Симеон Втори" Борис Лозанов,  Стоян Илиев от „ Радикалдемократическа партия ”, а пети е Максим Петков от „ Консервативна България ”

Пред TrafficNews Борислав Инчев съобщи, че е приел в последния миг предлагането от коалиция „ Синя България ”да бъде лидер на листата им.

„ Водихме диалози за идните избори, като  безусловно в последния миг се съгласих да вземам участие. От една страна поради плана, който водачите на десните обединения са създали, а от друга – гледайки неналичието на пловдивчани в листите на главните партии. Не единствено водачите, а и претендентите на челните места не са от Пловдив. Имаме някогашни депутати от Ловеч, музикални реализатори и общински съветници от София, министри от Хасково и всевъзможни други хора. Разбира се, в това няма нищо неприятно. Проблемът е, че липсват политици и хора, които да са наясно с проблемите и плановете на Пловдив, които по-късно да пазят в Народното събрание ”, съобщи Борислав Инчев. Той даде образец, че има редица планове, които са напълно в прерогативите на страната – новият лъч на Околовръстното шосе, самото му удвояване, идващия стадий от Голямоконарско шосе, както и забравени планове като водоснабдяването на Пловдив от Въча и бъдещата градска железница.

Относно присъединяване му в Общинския съвет през „ Браво, Пловдив ”, Инчев съобщи, че той ще продължи да отстоява идеите на сдружението.

„ Браво, Пловдив ” е гражданско съдружие, а не политическа партия. Там бях поканен в качеството си на специалист и човек с опит в администрацията. Ще продължа да бъда част от него. Както казахме в самото начало в „ Браво, Пловдив ” сме се събрали хора с разнообразни политически  убеждения, само че една цел -  Пловдив да бъде едно по-добро място за всички. Разбира се, приказвах с сътрудниците и членовете на сдружението преди да приема, като получих утвърждението им за моите планове ”, съобщи общинският консултант.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР